Din cate stiu eu, mult nu o sa mai cresti. Asta depinde foarte mult si de organism. Poti ramane asa sau poti creste si cu 3 cm. Eu cel putin nu cred ca un om creste fix pana la varsta de 18 ani. Cresterea este influentata si de activitatea fizica, sportul pe care il faci, etc.
Eu am 16 ani si 159 ![]()
![]()
... esti cam josuta, si eu tot... depinde de parinti, la mine parintii au 162 si 167, asa ca nu am prea mari sanse a fi inalta, dar acum in primavara mama imi ia vitamine pentru crestere, si in luna viitoare merg la lectii deinot, 2 zile pe saptamana. Asa e posibil sa creti pana la 5 cm, depinde de inaltimea parintilor tai, dar daca chiar doresti sa mai creti, ocupa-te cu portul, mergi cu bicicleta (tot ajuta la cretere), vorbeste cu parintii tai sa te dea la inot sau la baschet. Nu pierde timpul, caci inaltimea omului e face pina la 20-25 ani i e pe toata viata. i zi-le parintilor tai sa-ti ia vitamine pentru crestere (nu sunt daunatoare, m-am interesat, ele sunt niste vitamine care nu ajung in organism pentru a permite corpului sa creasca). Si aceste vitamine se iau primavara. Stiu ce inseamna sa fii josuta, asa ca te sfatui a faci ceva pentru a creste.
Buna,cel mai bun raspuns care sa til dau este sa stai linistita. Oamenii de obicei cresc pana la 25 de ani. Funda?
Totul depinde de activitatea zilnica care o ai. Daca faci sport o sa mai cresti. Joaca baschet, handbal, volei.