Bună.
Ori îi spui bunicii sau o anunți chiar pe mama ta!
Trebuia în mod normal să ai tot ce îți trebuie la tine, măcar preventiv!
Să-ți fie învățare de minte.
Pa, pa.
Spune-i bunicii tale, ca sa poata sa-ti cummpere absorbante, sau pune-ti multa hartie igienica
Pai vezi poate gasesti vata prin casa pe la bunicii tai, trebuie sa aiba
.
Pff uite cum sa faci :cere i bani lu taicatu sau lu bunicata zii ca vrei sa iti iei ceva dulce sau servetele orice si te duci la primul chiosc din sat si i=ati absorbante ![]()
Fi sincera si spune-i tatalui tau, nu cred ca ar trebui sa iti fie rusine...Caad erai mica si el iti schimba scutecele. Spune-i sa iti cumpere de la un magazin absorbante si va fi bine
Ii zici tatei la ureche si are sa te ajute... sau bunicii daca este asa o mare grozavie. Astea sunt lucruri normale de care nu trebuie sa iti fie rusine.
Adica vrei sa spui ca nu ai absorbante si iti e rusine de tatal tau sa ii ceri bani pentru a iti cumpara? Daca da atunci spune-i tatalui tau ca te duci sa iti iei un suc sau o punga de ceva sa iti dea niste bani iar tu iti iei absorbante.Sau daca nu spune-i bunicii tale poate va intelege si iti va da bani.Succes.Funda?
Fi sincera si spune-i tatalui tau, spune-i sa iti cumpere absorbante si totul va fi bine, nu cred ca trebuie sa iti fie rusine de tatal tau.
I.a bani de la taica.tu'
, du.te la magazin si cere. sau mai simplu. spune-i bunicii tale.te poate imprumuta cu bani
Stiu ca sunt lucruri normale, dar mie imi este rusine si de mama.
De tata imi este super rusine sa-i spun. Poate o sa-i spun vrodata, dar inca nu am curajul.
Pune-ti niste servetele, hartie igienica sau vata.Dar cel mai bine ar trebui sa-i spui bunicii tale, nu ar trebui sa-ti fie rusine pentru ca si ea a trecut la viata ei prin asa ceva.:*
Inteleg ca de taata iti este rusine, la fell si mie.Dar bunica a trecut prin toate astea! Trebuie sa ii spui bunicutei ea te va intelege la sigur ea tot face parte din partea feminina!
Ii spui tatalui tau sau bunicii sa-ti dea bani sa-ti cumperi absorbante. Si de-acum incolo nu mai pleci fara sa ai cateva la tine.
drob întreabă: