Pai Kg sunt putin cam multe adica la 1. 50 cam 15 kg asa... infine sa trec la subiect :
1. sa mananci variat cam detoate, DAR nimic IN EXCES
2.cand te trezesti si inainte de culcare un pahar mai mare de apa plata amestecata cu suc de la o lamaie stoarsa bine
Multa Bafta!
P. S. : Sa stii ca eu in 1 luna jumate de la 60 kg am ajuns la 50, unii cred ca am tras de fiare sau ceva de genu... nu e adevarat
Greutatea ta trebiie sa se incadreze intre 45-56 deci ai o greutate normala![]()
prima ar fi exercitii![]()
incearca sa te apuci de un sport. volei, handbal orice
bea in fiecare zi cate 2-3 cani de ceai de leustean sau de soc
amandoua ard grasimile...si te face sa te duci mai des la WC ceea ce ajuta la slabitt!
in rest nimic.si eu am aceeasi problema.ma rog.eu am 1. 58 si 52 de kg.
oricum sper ca te-am ajutat:*
Unele vor sa ia in greutate si tu vrei sa slabesti... Esti in crestere si ai nevoie de energie... Nu incerca sa slabesti
Am 11 ani, 1, 51 inaltime si 52 kg deci e cam normal si nu am reusit sa slabesc in nici un fel... daca vrei sa slabesti iti dau niste sfaturi dar stiu ca nu e asa usor. am mers eu odata la sala o luna( abonamentu e 100 de lei pe luna)( nu merita daca nu mergi in fiecare zi) si am slabit 2 kg. aveam 48 ( acum un an)
dar daca ai vointa faci 30 genoflexiuni dimineata sau in timpul zilei
eu nu am vointa si nu pot sa slaesc dar cel mai important e sa nu ajungi la pastile de slabit afta la slabit
Huu
Ar cam trebui sa slabesti...
Dar nu poti alcumva decat daca faci sport si nu mananci dulciuri
Pentru ca metodele de slabit ce le vezi in fiecare zi la televizor sunt pentru adulti peste 18 ani.Deci eu te sfatuiesc sa lasi dulciurile deopare si sa mergi la aerobic sau sa faci ceva sport.
Succes!
Esti cam grasuta pentru inaltimea asta, in fine![]()
Ar trebui sa mananci mai putin (daca cumva mananci mult
) sau fructe.
Sa faci exercitii (nu la mate
) ha ca am glumit...
Alearga cate putin pe fiecare zi.
Nu manca dulciuri (nu deloc)(dar nici mult). Daca nu slabesti sau tie ti se pare ca esti plinuta du-te la un meidc nutritionist![]()
Bafta
Sotyy întreabă: