Ai un articol foarte cuprinzator la linkul asta: http://www.soothe.ca/acnee.htm Daca nu reusesti sa te descurci mai vorbim.
In primul rand sa nu le atingi prea mult cu mainile. Apoi ia-ti o lotiune de curatare de la farmacie(de obicei sunt cele mai bune). Eu asa procedez.Am produse din gama Elmiplan care nu sunt nici foarte scumpe si mi se par bune.Acum depinde si de tipul tenului tau. Sper sa scapi de cosuri cat mai repede.
Inteleg foarte bine acest lucru. pot sa-ti recomand o crema care se numeste "Cleanance K" de la firma "Avene" este o firma franceza specializata cu produse faciale. am inceracat-o personal si chiar da roade. La inceput cand aplici crema simti niste furicaturi dar dupa o sa-ti treaca, te asigur. Aceasta crema o gasesti la farmaciile de oriunde si are un pret variabil destul de piperat dar merita : intre 60-70 lei la ambalajul de 40 ml. iti mai recomand ca zilnic sa iti cureti si tonifici fata cu o alta crema, la alegerea ta, acesta ajuta procesul de "stocare" a cosurilor si a punctelor negre. sper ca am fost de ajutor.
Zynerit. Cel mai bun in acest domeniu.Este un tratament, o sa-ti spuna si farmacistul/farmacista.Pretul este de 30 lei si este foarte bun.