| RaduDaria a întrebat:

Bună! Am început să iau anticoncepționalele Yasmin si dupa ce le iau am o stare de greață. Ce aș putea să fac să nu mai am starea de greață?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Un singur lucru și cel mai important! Să mergi la medicul ginecolog și să îi spui de aceste efecte adverse. Medicul va decide dacă îți face teste suplimentare, îți schimbă tratamentul sau îți oferă un medicament pentru greață.
Dacă vei citi prospectul vei înțelege de ce ai greață!
Și, nu băga în seamă toți proștii! Multă sănătate!

| RaduDaria explică (pentru ValentinMihai78):

Mulțumesc

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru RaduDaria):

Scrie-mi mesaj dacă mai ai nevoie de sfaturi!

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Daca ai reactii adverse este bine sa mergi la medicul ginecolog cel care ti a prescris pastilele si sa i spui ca nu le suporta organismul, ai stari de greata, el va trebuii sa iti dea altele ca sunt multe modele de anticonceptionale de la diverse firme, trebuie sa ti se potriveaca ceva, multa sanatate si nu amina vizita la ginecolog, daca aceste pastile iti fac rau nu le mai lua dar sa fi atenta la urmatoarea partida de sex sa o faci numai cu prezervativ pana se va rezolva cu pilulele, ce varsta ai? Multa multa sănătate.

| ReddY25 a răspuns:

Ce ghiolban

| Lukasssz a răspuns:

Ia pilula dupa masa, evita mancarurile grase, si stai hidratata

| enigmatically a răspuns:

Eu indiferent de ce problema de sanatate as avea sau alte circumstante eu sunt complet împotriva anticoncepționalelor deoarece mi se pare ca degradeaza funcția femeii.As fi vrut sa existe metode mai etice de a preveni o sarcină dar nici obligata n as lua asa ceva.Ai grija de ceea ce pui in corpul tau nu cred ca merita niciun efect advers.Presupun ca exista si alte tratamente.

| RaduDaria explică:

Eu zic să îți măsori cuvintele și să nu mai dai răspunsuri aiurea. Anticoncepționale nu sunt numai pentru a preveni o sarcina.

| Bombasar a răspuns (pentru RaduDaria):

Mhm,scuze iefine, ce sa zici si tu ca s ate scoti

| darrio2007 a răspuns (pentru Bombasar):

Ai habar de asa ceva de tot comentezi aiurea?

| Bombasar a răspuns (pentru darrio2007):

Nu stiu care comenteaza, pisat cu ochi