| David23445 a întrebat:

Buna, am o intrebare, este adevarat ca mustele depun oua in mancare? Pentru ca am muste in casa si mi-e frica sa nu faca oua in mancare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Asta este scopul existentei lor.

| Werrich a răspuns:

Aici zice tot ce trebuie despre acest subiect
https://www.digi24.ro/......ste-835082

| Werrich a răspuns:

O echipă de cercetători de la Colegiul științific Eberly din cadrul Universității Pennsylvania din Statele Unite a descoperit că musca obișnuită poate transmite Salmonella, E-coli și chiar bacteriile ce provoacă ulcer stomacal (Helicobacter pylori) și septicemie, potrivit Agerpres.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Werrich):

Da, dar nu prin oua
ci prin faptul ca se depun pe rahat si alte "chestii" si apoi pe mancare
din cauza asta armata germana a pierdut in Africa, nu aveau latrine cum trebuie

larvele de muste sunt chiar folosite pentru arsuri, pentru ca mananca numai carnea si pielea moarta si nu si pe cea vie, si sunt foarte sterile, binemerci

| Werrich a răspuns:

Vorba lui Alexandru Pirgaru: Spre exemplu, musca. Musca este un element. care nu aduce nicio atribută pozitivă nimănui. *Spre deosebire de albină*. Spr. spreee deosebiree de albină, a cărei depune efort, polenizează florile, produce miere, produce popolis, lăptișor de matcă et cetera et cetera et cetera. Da?

În momentul în care albina ăăăăăă pardon, mă scuzați, musca, se așază, depune mhmhmhm, face numai, împrăștie, numai dezastru face împrăștie bacterii, bacterii peste tot. Nu are rost să continui lista."

| dinaprilie a răspuns:

Si daca iti spunem ca da o sa te apuci sa le vanezi pe toate? Stai linistit ca de-a lungul vietii inghiti mai multi paianjeni in somn decat mormoloci de muste...

| David23445 explică (pentru dinaprilie):

Da multumesc pentru raspuns nu stiu ma gandesc sa nu fie periculosi puii de muste

| CIaudiu a răspuns:

Daaaaa, normal ca e adevarat!

| David23445 explică (pentru CIaudiu):

Pai si este pericolos daca nu vezi si mananci oua de musca?

| CIaudiu a răspuns (pentru David23445):

Nu e deloc periculos. Corpul tau le va digera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, nu lasa nimic descoperit si incearca sa scapi de ele ia folie de aia lipicioasa pentru a le prinde

| David23445 explică:

Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri nu voi declara un răspuns câștigător pentru mine toate sunt câștigătoare voi cumpăra banda pentru muste.