| Foxx_Flavius_1992 a întrebat:

Am observat in seara aceasta o umflatura de-a lungul traheei, exact deasupra guricei de la gat care presupun ca se numeste tiroida. Nu stiu daca o am de mai mult timp, eu astazi am observat-o, si e destul de maricica. Mentionez ca am 22 de ani si am fumat timp de 9-10 ani, m-am lasat de o aproximativ o luna jumatate. Si nu, nu se misca. Aveti idei ce ar putea fi? E normal sa fie putin mai umflata acea zona si eu sa nu-mi fi dat seama pana acum? Multumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce e aia guricei?

| Foxx_Flavius_1992 explică (pentru darrio2007):

Gauricei*, scuze. Nu stiu cum se numeste.

| darrio2007 a răspuns (pentru Foxx_Flavius_1992):

Acum am inteles.Un medic te poate ajuta mai bine in acest sens.Intr-adevar acolo se afla glanda tiroida. Daca este marita pot fi probleme.Nu are legatura cu fumatul.Dar ceva se intampla.

Am facut programare pentru joi. Totusi, sunt foarte paranoic din fire asa ca acum sunt foarte stresat. E posibil sa fie cancer? E ca o bula, tare ca un os si nu se poate misca.

| darrio2007 a răspuns (pentru Foxx_Flavius_1992):

Sper sa nu fie probleme de acest gen.Sunt curios sa imi spui si mie ce este. Dupa ce vii de la medic.Succes!

Multumesc!

| Radu284 a răspuns:

You mean, ai descoperit ca ai Marul lui Adam?

| Foxx_Flavius_1992 explică (pentru Radu284):

Nu, nu chiar. Marul lui Adam este mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa nume esti baiat.Eu stiam ca glanda tiroide se formeaza doar la femei. Mergi la medicul de familie si te poti consulta, sfatul meu.Stiu ca doar vrei o parere dar la medic tot trebuie sa mergi.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexbm):

Aaa,sscz ai dreptate. Poate fi, mergi la medic deci.