Buna >:d<
parerea mea este ca ar trebui sa ii spui... adica, nah, daca sunteti de 1an impreuna, banuiesc ca te iubeste si relatia voastra merge bine![]()
ar trebui sa ai incredere in el, deoarece este iubitul tau, il cunosti si eu sincer, cred ca o sa inteleaga daca ii explici cum stau lucrurile :*
daca tu consideri ca un implant te`ar ajuta in aceasta problema, e ok, si nu vad de ce i`ar deranja pe colegii tai... adica sunt colegii tai si banuiesc ca va intelegeti cat de cat, deci, nu ar trebui sa faca haz pe baza problemelor pe care le ai
e aiurea...
eu te sfatuiesc sa vb cu iubitul tau, sa ii explici lucrurile sa-i spui de ce ai ascuns asta pana acum (ca iti era teama ca il vei pierde)...
si parerea colegilor mai putin conteaza ![]()
eu iti urez bafta >:d< sper sa reusesti in ceea ce ti-ai propus :*
ai grija de tine :*:*:*
Cand il vezi in toane mai bune ia-l deoparte si spune-i. daca te iubeste cu adevarat va intelege si te va accepta asa cum esti. daca te va lasa, macar vei sti ca nu a tinut cu adevarat la tine si e mai bine decat sa afli mai tarziu ca de ex. e cu alta si sa va despartiti intr-o imprejurare mult mai urata.
Spune-i cum este...si fii sigura ca nu te va parasi...ba din, contra te va sustine!
Daca tine intr-adevar la tine...nu tear abandona, ba chiar tear incuraja.Deci spune-i. si spune-i de ce nu i-ai zis pana acum.[ ca iti era teama ca il vei pierde ]
anonim_4396 întreabă: