| watchmen a întrebat:

Buna!
Apa cu lamaie (1-2 lamai la 2-2.5l de apa ) in locul apei e o idee buna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Denisse_8813 a răspuns:

Da! Ajuta si la slabit insa...nu exagera! Lamaia in cantitate mare afecteaza inima. happy

9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Da e buna, ajuta si la slabit (arde grasimile ) completeaza cu vitamina C organismul, insa va fi o problema pentru cei cu boli de stomac ( mareste aciditatea ).

| hamsterx a răspuns:

Este! plus ca da un plus de gust. insa daca nu ai ceva kg in plus nu e nevoie, zic eu big grin

| MihAelA_1847 a răspuns:

Mda, este buna.Cunosc pe cineva care bea si intr-adevar, gustul este delicios.

| eva_2950 a răspuns:

Eu de vreo 2 ani beau apa plata cu lamaie, la 2, 5 l de apa pun 3-4 lamai mai adaug si o lingura de miere si putina menta si este o bautura delicioasa si cred eu si sanatoasa dat. aportului mare de vit. c din lamaie.

| watchmen explică:

Nu am kg in plus, dar imi place gustul happy (nu am nici o problema cu stomacul)
cred ca o sa continui happy

| watchmen explică:

O lamaie la 2 l de apa nu cred ca e mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ajuta cand ai stare de voma sau greata si creste pofta de manancare etc.

| UrsuPolar a răspuns:

Am gasit un site dedicat tuturor chestiilor pe care poti sa le faci cu lamaile, e destul de interesant, cred ca o sa gasesti ceva informatii utile;)
http://www.lemonparty.com
funda?

| clady_5716 a răspuns:

Este o idee foarte buna! Este mult mai sanatoasa si iti completeaza organismul cu vitamina C! Poate ilocui si sucul! Nota zece pentru gandire!