| iuliana222 a întrebat:

Buna cati ani ai, cum techiama, si de unde esti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| checkmybrain a răspuns:

Ok. si grozava fundita cui i-o dai? Celui care are acelasi nume ca si tine sau cum?

19 răspunsuri:
| slayer666 a răspuns:

Buna intrebarelaughing
un fel de asl pls, nu? laughing
b, 23, is... numele nu il spun pentru ca sunt pudiclaughing

| mymy a răspuns:

13 mirela alba iulia

| Dannyjj a răspuns:

Ai confundat tpu.ro cu mess-ul.

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

Am 14 ani, ma numesc Elena si sunt din Barlad

| Gigiku a răspuns:

Am 17 ani, ma cheama George si sunt din Targoviste happy
Si sunt sanatos sa stii, daca asta vrei sa afli happy ( Categorii > Sanatate )

| TeoIonela a răspuns:

Ma cheama T., am 1* ani si sunt din B.

| shtephie a răspuns:

Buna! Ma numesc Stefania, am 15 ani si sunt din Bucuresti! happy

| medgirl a răspuns:

Ma numesc Victorita, am 1*ani si sunt din Republica Moldova.

| sylvie a răspuns:

Cred ca mai exista Mirc pentru chestii din astealaughing

| Zenithf a răspuns:

Secret. happy
Datele astea nu le dau decat la parintii mei si la iubita mea sotie.winking
Ma "cheama" Florin.

| fabiola a răspuns:

Daca noi iti dam datele, tu ne dai retete compensate...de ai pus intrebarea la sanatate?

| Maduliciu a răspuns:

Se scrie cheamahappy nu cheama happy

| ellalife a răspuns:

Cati ani am de cand ce?(de cand m-am nascut, sau de cand am terminat scoala sau de cand am inceput scoala) cum ma cheama? Adica cum ma striga lumea? Sunt din galati.
laughing

| ♥┘ℜø©ֆ¡ ┌♥┘ a răspuns:

Roxana. 13 ani Botosani

| traficanta a răspuns:

Maricica, incantata laughing))

Ce intrebari stupide.Aici pe site nu se fac publice datele personale, si nu vad de ce te-ar interesa, oricum nu ne cunostiwinking

| OanaG a răspuns:

Pe mine ma "cheama" laughing Oana, am 16 ani si sunt din.[am uitat locatia]happy

Pe tine?

| hrdcore a răspuns:

15, Ma cheama 3x8 3x4 3x6 3x7 2x3 3x5, sunt din 2x4 2x8 2x6 2x3 1x3 3x6 1x2 3x7 1x2 ( prima cifra iti spune de cate ori sa apesi tasta numerica de la telefonul mobil, a2a cifra reprezinta tasta numerica, asa ca scrie un mesaj pe telefon ca sa vezi numele meu si de unde sunt

| Maduliciu a răspuns:

Pisi ar trebui sa zici mersi ca ti spunem cum se foloseste limba romana nu sa ne dai "nefolositor", mai citeste o carte laughing

| IuliaAkaTrixxie a răspuns:

Draga, in primul rand iti recomand o carte.In al 2-lea rand,"techiama" nu se scrie legat, se scrie dezlegat.In al 3-lea rand "cheama" se scrie"cheama". Nu o lua in nume de rau, dar singura te faci de ras in fata tuturor.happy
Bye bye.happy

Întrebări similare