Ok. si grozava fundita cui i-o dai? Celui care are acelasi nume ca si tine sau cum?
Buna intrebare
un fel de asl pls, nu? ![]()
b, 23, is... numele nu il spun pentru ca sunt pudic
Am 17 ani, ma cheama George si sunt din Targoviste ![]()
Si sunt sanatos sa stii, daca asta vrei sa afli
( Categorii > Sanatate )
Secret. ![]()
Datele astea nu le dau decat la parintii mei si la iubita mea sotie.![]()
Ma "cheama" Florin.
Daca noi iti dam datele, tu ne dai retete compensate...de ai pus intrebarea la sanatate?
Cati ani am de cand ce?(de cand m-am nascut, sau de cand am terminat scoala sau de cand am inceput scoala) cum ma cheama? Adica cum ma striga lumea? Sunt din galati.
Maricica, incantata
))
Ce intrebari stupide.Aici pe site nu se fac publice datele personale, si nu vad de ce te-ar interesa, oricum nu ne cunosti
15, Ma cheama 3x8 3x4 3x6 3x7 2x3 3x5, sunt din 2x4 2x8 2x6 2x3 1x3 3x6 1x2 3x7 1x2 ( prima cifra iti spune de cate ori sa apesi tasta numerica de la telefonul mobil, a2a cifra reprezinta tasta numerica, asa ca scrie un mesaj pe telefon ca sa vezi numele meu si de unde sunt
Pisi ar trebui sa zici mersi ca ti spunem cum se foloseste limba romana nu sa ne dai "nefolositor", mai citeste o carte
Draga, in primul rand iti recomand o carte.In al 2-lea rand,"techiama" nu se scrie legat, se scrie dezlegat.In al 3-lea rand "cheama" se scrie"cheama". Nu o lua in nume de rau, dar singura te faci de ras in fata tuturor.![]()
Bye bye.
edyedy1989 întreabă: