Ca sa slabesti 10 Kg intr-o luna trebuie sa nu mananci nimic toata luna. Altfel slabesti mai putin cu o dieta cat de sanatoasa e.
Exercitii, cam ajunge o ora de plimbare in ritm mai alert/zi, ca nu asta e baza slabirii cat dieta, kcaloriile in minus.
Alimente sanatoase din care poti face mese:
Legume proaspete, sau faci supe si mancare din ele, fara fidea, paste, galusti, putin ulei, carne slaba fiarta sau fripta de ex piept de curcan sau pui fara piele, pulpa de curcan fara piele.
Lactate slabe, iaurt, lapte, chefir, lapte batut, dar nu dregresate, ca daca se ia grasimea din ele, se ia tot ce au mai sanatos, ca in aia stau si beneficii.
Gras sa nu fie branza telemea, ceva de genul.
2-3 oua pe saptamana, sunca slaba, cateva bucati de nuca/zi pentru grasimi sanatoase.
Paine integrala ca are vitamine minerala si fibre, dar putina. Cartofi fierti, paste, orez, mamaliga dar in cantitati permise.
Un medic nutritionist iti face o dieta optima si sanatoasa dar in nici un caz sa dai jos 10 kg in 30 zile, ca nu ai cum, si sa te hranesti sanatos. Un 3-5 kg/lunar e posibil.
Ca daca mananci sanatos dar nu ai deficit caloric, nu slabesti.
Medicul ala stabileste si cantitatile.
Recomand să te uiți la Tony Saik pe Youtube o să te învețe multe lucruri utile îl cunosc personal e un băiat de nota 10 cu felicitări.
De asemenea îți recomand să bei zilnic ceai verde ajută la slăbire și la imunitate.
Să mănânci pâine puțină. Să mănânci cina la ora 17. Să faci sport. Cu toate că e mai bine să slăbești treptat.
Salut! Eu am slabit 5 kg în 9 zile. Nu știu câți ani ai, nu știu ce sex ești dar pot să-ți spun așa, ce am făcut eu: Am 26 și sunt bărbat. Am renunțat la sucuri, la cipsuri, la dulciuri. Am mâncat de 3 ori pe zi dar puțin! Un fruct dimineața, niște pui cu salata la prânz si seara alt fruct și 6 ore pe zi de mers cu bicicleta si puțin pe jos. Succes!
alexaalbu întreabă: