Dacă suspectezi faptul că ai reumatism, trebuie neapărat să mergi la doctor. Nu e deloc bine să iei tratamente după ureche (de pe internet), mai ales în cazul afecțiunilor serioase.
Dacă vrei o soluție temporară până ajungi la doctor pentru un diagnostic specializat, ia calciu, consumă lactate (dacă nu ai intoleranță/alergie la lactate), vitamina C, mănâncă portocale/mandarine și odihnește-te cum trebuie. Evită consumul de alcool și tutun.
Repet, internetul este strict consultativ, pentru afecțiuni medicale de orice natură trebuie să mergi la doctor.
Moldaminul se administreaza numai intramuscular in poponet, cat mai adanc si cat mai repid. Doza este 1 ijectie/ saptama, pe o perioada de 6 luni, sau chiar 12 luni in cazuri mai grave.
Moldaminul nu deregleaza nimic! Este un antibiotic!
Faptul ca verisoarele tale s-au ingrasat nu este din cauza acestui antibiotic, ci a ceea ce au bagat in gura, consumand calorii duble, probabil.
Eu am facut moldamin acum 20 de ani si nu m-am ingrasat deloc!
Ti se pare ca TPU are fata de doctor sau ai frica de doctori? daca da, atunci o sa ramai cu durei.
Moldamin-ul este un antibiotic foarte puternic. Nici un medicament nu te ingrasa. poti sa ai o predilectie sa mananci mai mult din cauza slabirii organismului, si asta sa te ingrase.
Dar in principiu toata lumea din tara asta a fost injectata cu moldamin si n-a patit nimic.
Orice antibiotic ataca microbiomul adica flora intestinala/sistemul imunitar iar finalitatea e boala. Totusi, puteti ameliora aceasta conditie incepand sa consumati probiotice naturale (bors de putina, lapte batut, muraturi in saramura) sau cereale integrale care prin aportul mare de fibre precum betaglucanul si minerale precum manganul, sustin, hranesc si refac microbiomul.
Bunica-mea zicea ca in vechime oamenii isi tratau reumatismul intinzand ceara de miere de albine fierbinte pe oase sau facand bai in namol.
De asemenea va recomand sa consumati cu precadere apa fierbinte/calda deoarece ajuta foarte mult la sustinerea sistemului imunitar in lupta impotriva infectiilor. Consumati apa calda dimineata inainte de masa si la fiecare masa si ar trebui sa sesizati unele imbunatatiri chiar din primele zile, in special la tranzitul intestinal si la digestie.