| g2012 a întrebat:

cum pot dezinfecta o pereche de role sh pe care le-am cumparat? nu pot scoate partea de material sa o spal fiindca este fixa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Cred ca trebuiesc sa fie consultate de un profesor dermatolog. Hmmm, grea decizie si grea gramatica.

Sanatate!

| g2012 explică (pentru DraudeS):

Poate ma lamuresti te rog care e problema cu gramatica! nu de alta da sa nu mor si eu proasta totusi multumesc!

| DraudeS a răspuns (pentru g2012):

Buna seara!

Eram si putin sarcastic intr-un mod ironic.
1. Ai intrebat de o pereche de role, la capitolul sanatate. (Eu la semiologie nu am invatat de cuvantul "role" sa fie un termen medical)
2. Greseala: "sh pe care".

Sanatate!

| g2012 explică (pentru DraudeS):

Sh=second hand pe care le-am cumparat! nu vad greseala de gramatica poate ram lipsit eu la ora cand s-a predat lectia asta! si daca intrebarea nu a fost mutata de cei de la TPU inseamna ca e la categoria potrivita!

| DraudeS a răspuns (pentru g2012):

Buna ziua!

Greseala mea, dar si a ta.
Nu aveam cum sa-mi dau seama ca te referi la "Second-Hand" din "sh", neavand un semn de punctuatie.

Sanatate!

| me4u a răspuns:

Atunci cand iti cumperi role cauta sa iei un model la care ciorapul interior se scoate pentru a il putea spala in masina de spalat. Pe www.skates.ro au role Rollerblade, foarte bune la care poti scoate acel interior. La alte marci care nu s-au obosit sa le produca asa poti folosi un spray special pentru incaltaminte.

| idealman a răspuns:

Exista la farmacie spray pentru ciuperca picioarelor -este cel mai bun pentru.ce vrei tu.

| ciber a răspuns:

Ia un detergent mai bun (vanish)si spalale manual sau poti sa le bagi intr-un material cv si sa la bagi la masina dar la un program mai scurt