| Jsksjjqkajkaja a întrebat:

Bună! De câteva luni, din martie, pleoapa superioară este umflată, nu roșie, nu mă ustură sau mănâncă, doar e umflată. Am fost la 3 medici deja dar n-am avut niciun rezultat cu prescripțiile pe care mi le-au dat. Doar la ochiul drept, am încercat totul dar parcă mi-am pierdut speranța, nu știu de ce a ajuns așa, peste noapte, ca de obicei chiar dacă se umfla, după ce mă spălam pe față trecea. I s-a mai întâmplat cuiva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Aszcde a răspuns:

Presupun ca ai fost la oftalmolog. Normal. Incearca la un ORL-ist. Sa nu ai o sinuzita si iti coboara infectia pe ochi. E doar o parere pentru ca am patit ceva similar.

| Jsksjjqkajkaja explică (pentru Aszcde):

Am mers la 2 oftalmologi și un dermatolog și încă nu. acum sunt în tratament și o să mă revăd oricum cu oftalmologul de acum, dar tot nu am rezultate, nu știu ce să zic dacă se mai rezolvă așa