| Rimadan103120 a întrebat:

Buna dimineata, am facut o alergie acum 4 zile, mi s-a umflat fata, limba, etc, am fost la spital, mi-a facut perfuzii si intr-un final mi-am revenit aproape complet, am primit tratament cu alte pastile si Medrol, am luat Medrol pentru prima data, o pastila, nici bine nu trec 2-3 min, dureri de abdomen 4-5 ore, inca mai este, dar mai lejer, gaze intestinale si urinari frecvente, oare sa sun sa reduc doza? Din cate am auzit ca e o pastila tare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim asa ceva, medicii trebuie sa ti recomande, nu reduci tu dozele după capul tau, suna ti medicul si intreaba l, noi nu suntem medici si nu stim.

| Jessica1235 a răspuns:

Cel mai probabil Medrol nu este pentru tine. Sună medicul și spune-i simptomele iar apoi roagă-l să-ți schimbe tratamentul! Multă sănătate?

| gapb a răspuns:

In loc sa suni medicul de familie pentru o recomandare mai prompta preferi sa pui intrebarile astea pe TPU