| cobuzgabriel a întrebat:

Buna dimineata,am luat decizia de a face o operatie de schimbare de sex,vreau sa trec la sexul feminin.

Unde se fac in Romania astfe de operatii,cu cine trebuie sa vorbesc, unde trebuie sa ma duc, cam cat costa?

Va rog cat mai multe detalii.

Multumesc

Dau si funda cel mai bun raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Haha

e complicat tare, in primul rand din ce stiu eu trebuie sa faci multe sedinte de consiliere psihologica sa ti se aproape operatia, apoi totata viata va trebui sa iei hormoni iar pretul cred ca este destul de piperat. oricum s au facut vreo 2 operatii (parca) in Romania, deci ai sanse.

da sa stii ca decat sa iti faci operatie doar ca sa te joci toata ziua cu sanii mai bine iti gasesti o prietena... e mai simplu

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Sper ca intrebarea asta e pusa pe bune si nu imi pierd timpul explicandu-ti.
Pe langa operatia propriu zisa de schimbare de sex, va trebuie sa faci si operatie de implanturi mamare (daca vrei sani) si sa iei toata viata hormoni. Schimbarea acesta nu e peste noapte. dureaza ani de zile si ai nevoie de foarte multi bani, asa ca gandeste-te foarte bine daca intr-adevar vrei sa o faci. AI nevoie de resurse financiare, timp si sustinere.

| aumih16 a răspuns:

Pai si ti-ar place asa sa fii femeie eu zic spun sa te mai gandesti putin adica ca femeie crezi ca o sa fie mai bine nu din contra o sa fie mai greu si fii atent ca numai poti sa dai inapoi daca vrei sa fii femeie si nu barbat probabil tu te-ai nascut cumva cu un sex gresit decat cel pe care il ai asta este sigur nu te opreste nimeni sa iti faci aceasta schimbare poate pentru tine e benefica da dar nu o sa ai viata usoara ci una chinuita o sa te joci cu sanii chiar si cu vaginul nu o sa mai ai par nu te mai barbieresti dar te epilezi in schimb o sa iti placa cumparaturile faci curat de mancare te pupi cu baietii faci sex dragoste cu baietii iti va placea asta eu zic spun sa te mai gandesti poate vei regreta

| aumih16 a răspuns:

Ca baietii barbatii iti vor arata madularul si tu daca ai sa fii fata o sa gandesti ca una o sa te comporti ca una o sa vorbesti ca una dar aici daca iti arata madularul tu va trebui sa stai in genunchi ca o slava si va trebui sa ii seduci si stii ce inseamna asta nu adica o lingi o sugi si la final aia te improasca cu sperma lichidul acela seminal va trebui sa o faci sa stii daca numai vrei sa fii baiat ci fata pentru ca atunci cand erai baiat iti placeau fetele si te jucai cu organurile lor da dar se schimba situatia la tine daca vei vrea sa fii fata trebuie sa te supui sa ii iubesti conditionat sau neconditionat alegerea e a ta la urma urmei oricum ciudat te-ai gandit la treaba asta adica nu vrei o prietena dar vrei sa devii tu prietena nu sa ai tu nevoie de prietena pacat ce pot sa spun esti fraier bai cate vei pierde daca alegi sa fii fata treaba ta lasa ca o sa aiba grija baietii de tine daca vei fi femeie cel putin nu vei fi gay daca iti schimbi sexul asta este important esti gay daca ramai barbat daca esti femeie numai esti gay da iti zic spun eu ca nu o sa iti fie usor

| aumih16 a răspuns:

Oricum o sa iti spun zic un sfat daca vrei sa fii femeie fata ma rog din baiat barbat nu alege operatia ca e dureroasa de te pisi caci pe tine iti vor taia penisul si iti vor crea un vagin ca sa semeni cu o femeie fata iti vor pune silicoane ca sa arati tot de asemenea ca o femeie fata parul trebuie sa ti-l lasi sa creasca chestii de genul asta insa poti folosi hormoni daca este sa iti schimbi sexul pe care il ai desigur dar de ce nu incerci travestitul e mai simplu daca esti gras nu prea te prinde bine travestitul dar daca esti slab atletic sportiv tras ca prin inel nu ai treaba te travestesti fara probleme desigur iti pui o peruca imbracaminte incaltaminte de fete femei te machiezi chestii de astea si fii atent ca trebuie sa umbli asa toata viata nu stiu daca iti va placea sa stii mai gandeste-te totusi chiar asta vrei sa te nenorocesti treaba ta la urma urmei asa este cand ajungi la o varsta nu te mai simti bine in pielea ta si vrei sa fii alta persoana decat asta care esti deja

| Braunion a răspuns:

Tre sa te duci mai intai la urgente psihiatrice. Pari a avea nevoie mai degraba de o operatie pe creier (lobotomie), da urgent...