| Mihail01Johan a întrebat:

Buna, Fraților?!, am o întrebare daca se poate!?, și mai ales despre Preparatele Culinare!?

Dintre Animalele prezentate de mai jos?!, cu preciziea căreia, este cel mai bun animal pentru Care Macră " Adică Slabă " Carne Grasa " Adică Carnea care are jumate Grăsime și un pic o diferență de Jumătate de Carne Macră " Adică Slabă ", va las pe voi sa îmi explicați mai bine și mai in detaliat, doar, atenție care știe cel mai bine și se pricepe la acest domeniu!?

A.Vaca sau Taurul!?

B.Capra sau Oaea!?

C.Gaina sau Cocosul, Rata, Gașca, Prepeliță, Curcan, Fazan, Struț, Porumbel de Casa, etc...

D.Iepurele, etc

Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre, Atenție Dau Funda?!

Va mulțumesc frumos!?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

1. Intrebarea e formulata prost sau e formulata in acest fel din lipsa de informatii si cultura. Animalele si pasarile enumerate de tine au un procent mai mare sau mai mic de grasime in functie de alimentatie si de spatiul alocat in care sunt tinute. Iti zic asta pentru ca le-am avut pe absolut toate de acolo, inclusiv fazani si porumbei (eu carne din comert nu cumpar, imi cresc pasari si animale).

2. Acum pentru animalele ce fac parte din aceeasi rasa cum ar fi vaca si taurul/gaina si cocosul, sa stii ca intotdeauna la modul general partea masculina are un procent de grasime mai scazut. Dar ma repet, gasesti cocosi mult mai grasi decat gainile in functie de mancarea cu care au fost hraniti si spatiul in care au stat.

3. "Oaea" se scrie oaia. "Oae" nu exista in limba romana, doar oaie.

Bula
| Bula a răspuns:

Orice carne poate fi preparat "slab", daca i se curata grasimea inainte de preparare, respectiv daca se topeste grasimea in timpul prepararii.