| mariuca24 a întrebat:

Care carne e mai slaba? De pui sau de curcan?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

INDUBITABIL CARNEA DE CURCAN, FARA PIELE.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde, ce varsta au avut, ce au mancat etc.
Cred ca intrebarea ta vizeaza: care este mai usor de digestat? Ambele, daca sunt curatite in prealabil de grasimi si sunt fierte bine.

| clau44 a răspuns:

Carnea de pui este mai slabă în grăsimi

| videoblog a răspuns:

Cea de curcan este mai buna, deoarece continutul de colesterol din ea este cel mai mic (raportat la celelalte alimente). oricum, consulta un nutritionist daca vrei sa stii mai multe.

| andreiolariu a răspuns:

Daca le cumperi din magazin cea de pui.

daca sunt din productia proprie...depinde cui ai dat mancare mai multa.

| adiviscan a răspuns:

Carnea de prepelita daca doresti contacteaza-ma...

Întrebări similare