Ceapa, seminte de in + canepa, mere (de gradina), alune (de padure), nuci (toate crude! ).
Consumi cate fire de par ai.
Si eu tot forcapil am luat pentru par și unghii, la păr s-a văzut diferența, dar la unghii, nimic. Sau dacă vrei tratament, îți recomand seboradin, eu am toată gama(sampon, balsam, mască și fiole) și e super, dar trebuie sa scoți ceva mai mulți bani din portofel.
Daca nu stii cauza caderii parului nu ai cum sa iei ceva, care miraculos va oprii caderea parului.
Mergi la dermatolog pentru invetsigatii meidcale si dupa aflarea cauzei, poti sa faci tratament adecvat de oprire a cadeii parului.
Ani de zile m-am confruntat cu problema caderii parului si am incercat tot ce-i sub soare, dar acum 2 ani am descoperit adevarata cauza si pana nu am eliminat complet cauza, nu s-a oprit caderea parului.
PS Vad ca esti insarcinata si acum nu ai voie sa iei nimic pentru par, fiindca afecteaza fatul.
Sunt însărcinată acum și m-ar interesa după perioada de naștere (nu voi alăpta) ce să iau, știu ca urmează căderea parului, lucru care e normal și as crea sa îl ajut puțin sa nu se deterioreze
In perioada de sarcina parul cade fiindca este afectat hormonal, dar isi revine dupa sarcina!
De aceea cred ca nu trebuie sa iei nimic acum, doar sa astepti sa nasti, sa mai treaca 6-12 luni si apoi sa vezi daca mai cade.
anonim_4396 întreabă: