| Raducons a întrebat:

Bună.
In urma unui consult psihiatric, daca se constata ca pacientul sufera de depresie i se poate sespenda permisul de conducere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Nu am mai auzit de asa ceva.

| Raducons explică (pentru zăGhost):

Nici eu intreb de curiozitate

| Anon31241212 a răspuns:

Nu. Daca ar fi asa milioane de oameni n ar mai conduce.

| Ionut58282856 a răspuns:

Nu.

| Solix a răspuns:

Nu,nu ti-l suspenda nimeni dar unele pastile psihitrope(doar unele nu toate)iti pot afecta pe moment capacitatea de a conduce un vehicul sau utilaj, cat timp il iei, adica poate da somnolenta, viteza mai inceata de reactie, de exemplu iar cand ai somnolenta nu poti sa conduci o masina.Dar depinde de medicamente.Sunt unele psihotrope care nu te afecteaza deloc in acest sens, discuta cu psihiatrul.Eu zic ca mai bine sa iei pastile daca ai cu adevarat nevoie si sa mergi cu tramvaiul, autobuzul decat sa sta nevindecat sau neameliorat. Vezi ce zice si un psiholog.Sanatate multa.