Reapar, in termen de max 6 luni. Organismul trebuie imunizat. E o boala tare neplacuta si are mare risc e cancer cervical-uterin. E o problema mult prea delicata ca sa se rezolve problema cu o crema sau tratament. A aparut in occident(nu stiu daca si in Romania), un vaccin Gardasil-care rezolva 40-50 % in cazuri. Este foarte scump-160€ pe fiola. Sa intrebe medicul, poate se preteaza si in cazul ei. Problema este, ca se transmite foarte usor, daca are copii.
Din pacate, verucile sunt semnul infectiei cu HPV, care nu se vindeca. Singura sansa de a le face sa apara mai rar si sa evolueze mai incet este cresterea imunitatii organismului. Asta inseamna fara stres, fara alcool, fara fumat, fara nopti pierdute, numai mancare gatita in casa, fara fastfood, fara sucuri din comert, in jur de 500 de grame de fructe si legume proaspete pe zi, un iaurt pe zi, dar facut in casa, din lapte adevarat.
Bună.
http://www.seximus.ro/articole/negi_genitali_condiloame.php
Sănătate.
Pa, pa.
Aceste veruci fac parte din BTS (boli cu transmitere sexuala). Exista o substanta uleioasa care le arde, dar este foarte dureros si se face sub supraveghere medicala.Nu mai stiu cum ii zice.Parte proasta este ca o data contactat acest virus, toata viata ramai cu el.Trebuie facut orice pentru marirea imunitatii organismului. Exista si un vaccin, acel vaccin pe care l-au refuzat mamele copilelor de 12 ani. Dar uite niste informatii despre aceste veruci, care sunt de fapt HPV.
http://www.korona.ro/ginecologie-obstetrica/categorie.php?id=211&aid=375
Sa incerce cu tinctura de rostopasca. A dat rezultate bune pentru negi si alunite; pe piele se aplica o compresa de vata bine imbibata in tinctura, o data pe zi, pana la disparitia alunitei. In cazul zonei genitale, nu stiu cum s-ar putea aplica; cere si tu parerea unui medic in aceasta privinta (a aplicarii).
De obicei stiu ca verucile sunt date de HPV sau de molluscum contagiosum. HPV-ul nu se trateaza, doar verucile se indeparteaza doar ca virusul ramane latent in corp, negii putand aparea oricand. Cand te pricopsesti cu HPV ramai cu el toata viata, in schimb de molluscum contagiosum scapi prin simpla rezecare a negilor. PS: HPV-ul este contagios, o mare parte a populatiei globului este infectat cu acest virus. Poate si tu si nu stii :d
Am mai gasit ceva, sper sa-i fie de ajutor.crema Aldara. In tara unde locuiesc, costa pana in 20€ tubul pentru o saptamana. Cred ca se gaseste si-n Romania.
Poate folosi solutia codyline.Cu asta am tratat eu condiloamele vaginale externe.Pentru interior este mai complicat- eu am riscat cu crema aldara- dar se pare ca nu este asa indicata pentru interior.Nu am patit nimic daca am folosit-o si vaginal intern.
Important de stiut este faptul ca au o perioada de eruptie de cateva saptamani cand tot ii apar, apoi este o explozie a lor ( parca o iau razna) si abia dupa aceea incepe regresul lor.
Trebuie sa-si creasca imunitatea organismului cu isoprinosine. Dupa ce termina tabletele de isoprinosine poate incepe un tratament naturist cu : tinctura din frunze de maslin, imunogrip si echinaceea- 3 luni, spalaturi cu ceai de pelin-apoi poate lua iar isoprinosine.Sa incerce sa nu consume carne ( doar peste si uneori pui), alcool f. putin si daca este fumatoare sa incerce sa se lase.( eu le-am rarit f,. mult 5-6 pe zi)
La toate astea se adauga optimism.
Dupa un an si jumatate, la analiza de HPV mi-a iesit testul negativ.Sanatate multa.
anonim_4396 întreabă: