| Anamaria2045 a întrebat:

Bună! Întrebare pentru cei care au acasă un fotoliu de masaj: ce model îmi recomandați pentru o persoană de peste 50 de ani, care are dureri de spate și picioare obosite? Aș vrea ceva eficient, dar și confortabil. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Recomand masaj MANUAL, facut profesionist!

| Rossin a răspuns (pentru Bula):

Ai incercat vreodată scaunele cu masaj sa simți diferența? Masajul manual e ok daca ai timp de saloane sau ai afecțiuni, dar pentru relaxare, postura și prevenție, un fotoliu de masaj face minuni

| Bula a răspuns (pentru Rossin):

Chiar si un masaj "de acasa" sau o gimnastca de spate poate face si mai mari minuni decat un fotoliu "de masaj" (care este doar pentru relaxare).

| Anamaria2045 explică (pentru Rossin):

Tu ai observat îmbunătățiri la postură sau somn de când folosești fotoliul?

| Rossin a răspuns (pentru Anamaria2045):

Da, folosesc un fotoliu de masaj japonez cu tehnici pentru fiecare zona a spatelui, masaj cu încălzire lombara și Deep tissue. N am probleme cu spatele serioase, dar după 8 ore de stat în scaun la munca, mă simt genial

| Rossin a răspuns (pentru Bula):

Poate fotoliile de masaj japoneze certificate de la fujii ar putea să ți schimbe părerea

Fotolii cu masaj japoneze CERTIFICATE? se pot testa undeva în România?

| Violleta2022 a răspuns:

Mersul pe bicicleta, ajuta la durerile de spate dar si la picioare.
Cumva persoana este obeza sau supraponderala?
Pentru durerile de spate NU este recomandat un fotoliu de masaj, ci mai repede un chiropractor, kinetoterapeut sau sa faca exercitii fizice specifice.

Cum nu stim exact care sunt natura acelor dureri, daca persoana este grasa, slaba, face munca fizica intensa sau nu face deloc, are sau nu diabet, are coloana stramba sau dreapta, are scolioza sau probleme cu rinichii, nu putem sa-ti dam sfaturi clare la problemele acelei persoane.

| lpavel a răspuns:

Eu iti recomand sa-ti folosesti banii in alta parte sau de ce nu, in tratamente, nu te lua dupa reclame ca-ti iei teapa!
acel fotoliu nu va fi facatoare de minuni!

| Anamaria2045 explică (pentru lpavel):

Sincer, am început să mă documentez mai bine înainte să dau banii. Spune o persoana mai devreme ca fotoliile de masaj de la Fujiiryoki scaneaza spatele, detectează tensiunea musculară, și sunt specializate pe zone – gât, spate, tălpi etc. Dacă ajută cât de cât la relaxare și prevenție, eu zic că e un plus. Oricum, nu mă arunc fără să aflu mai multe păreri.

| johnnny123 a răspuns (pentru Anamaria2045):

Aham. Ai și $10.000 de cheltuit pe un fotoliu?

| Anamaria2045 explică (pentru johnnny123):

Am cerut recomandari de fotolii de masaj profesionale, ai sa mi oferi ceva modele? ai încercat ceva sa poți vorbi din experiență? te privește mai mult bugetul meu, am înțeles

| johnnny123 a răspuns (pentru Anamaria2045):

Nu mă interesează în mod deosebit bugetul tău.
Dar atunci când ceri o recomandare de produs, TU ar trebui să începi prin a spune ce buget ai. Ce sens ar avea recomandări de produse de $10.000 dacă bugetul este de $500?

| gabicoo a răspuns:

Recomand urmarea procedură zilnică: Carmolul și un pahar de vin. Doar vinul îl bei.

| Rossin a răspuns:

I-am făcut mamei un cadou un fotoliu de masaj japonez de la Fujiiryoki. Are încălzire la lombara și la tălpi, scanează corpul ca să se adapteze exact pe nevoile ei și măsoară cât de obosit e organismul. Face niște tehnici de masaj pentru fiecare zona a spatelui. Sper că te ajuta

Îmi place ideea cu încălzirea și masajul personalizat.Ce alte funcții are care să mă ajute?

| Rossin a răspuns (pentru Anamaria2045):

Masaj sciatic cu role, masaj cervical cu încălzire și role, masaj cu întindere a spatelui, reflexoterapie in talpa, programe pentru spate care combina întinderi, încălzire și role, masaj 5D...