| borsec a întrebat:

Buna la toata lumea!
Spuneti-mi si mie cateva remedii rapide pentru vindecarea sinuzitei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista remedii rapide. Doar ORL-istul te poate ajuta.

7 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Paracetamol sinus si niste picaturi de nas cum ar fi Olynt, inhalatii cu eucalipt iar daca nici asa nu trece mergi la medic pentru ca o sa ai nevoie de niste antibiotice...

mira
| mira a răspuns:

Despre rapid nu poate fi vorba.Numai medicul pe baza unei radiografii stabileste diagnosticul si recomanda tratamentul.Printre remediile empirice se numara si "capaceala" de la albine care contine miere si ceara(micile capace ale fagurelui). Se mesteca precum guma. Mira

| gabimaris a răspuns:

Cate o picatura din sucul unui castravete de mare in fiecare nara! (atentie, nu trebuie sa inghiti acel suc ci sa stai cu capul cat mai jos pe spate pentru ca sucul sa ajunga in sinusuri) Apoi pregateste-te sa stai la orizontala cand pe-o parte cand pe alta pentru ca urmeaza marea scurgere! O sa te ingrozesti, dar merita!

| cely a răspuns:

Comprese cu branza de vaci in fiecare seara, sau cu hrean ras (atentie, nu direct pe piele)

| dalea a răspuns:

Iti pot recomanda un leac babesc citit in formula AS cu multi ani in urma : se rade o radacina de hrean se pune pe o carpa rosie apoi se aseaza pe frunte, dar se tine cat poti suporta pentru ca daca ai pielea sensibila te poti arde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna la toata lumea. am sinuzita de multi ani iar prin tratamente de la o.r.l. nu mi-a trecut ci doar a ameliorat-o, problema cea mai grava e cand vine iarna sad are cineva idee cum se prepara sucul asta de castraveti? mersi anticipat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie unde pot gasi,, castravete de mare,, pentru sinuzita in constanta.Contactati-ma pe id-ul,, mihaelutza_popstar2009,,

Întrebări similare