| plangacioasa a întrebat:

mam dat cu condylin pe "negii genitalii".de 2 ori...si acum mi sau umflat si parac sunt albii... ce insemna asta... o sa se usuce dupa un timp si o sa cada sau...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiA a răspuns:

Daca s-au albit. or sa cada.

8 răspunsuri:
| machupicchu a răspuns:

In cea de-a 2-a si a 3-a zi de tratament, cand incepe necroza negilor (condiloamelor) in general apar si efecte secundare ca roseata cu putina durere si/sau ulceratie superficiala in zona tratata. Durerea in timpul aplicatiei de Condyline este normal a fi prezenta. Aceste efecte secundare si locale se diminueaza dupa cateva zile de terapie antiinflamatorie topica(coticosteroizi topici) Avand in vedere cele scrise te intreb daca folosesti Condyline la recomandarea unui medic... sau nu? pentru ca medicul stia de efectele secundare si de ameliorarea lor... In orice caz efectele relatate par a fi normale, cu durerea este ceva mai greu...in rest tu stii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cine ți-a dat acest medicament? L-ai luat după cum ai crezut că este mai bine? Ai citit prospectul medicamentului: contraindicații, reacții adverse?
Consultă un medic ginecolog și unul dermatolog pentru instituirea unui tratament corespunzător.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut am avut si eu problema asta cu vreo 4 ani in urma si am scapat destul de repede dupa 3 saptamani cu pauzele necesare si s-a vindecat complet fara nici urma de cicatrice dupa o luna si jumatate

| RRux a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum ai scapat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am descoperit si eu de curand ca am "negi genitali", si la recomandarea medicului am primit Condyline si acesti negi o sa se usuce si o sa cada... dar am o intrebare:pe tine te ustura cand aplici aceasta solutie? Din cate stiu acesti "negi" apar dupa un anumit timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se trateaza durearea dupa condyline

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ti-se usuca si iti cad

| rodel a răspuns:

Cu bricheta ai incercat?