anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am comandat de curand de pe net pastile cu schinduf pentru ca am auzit ca sunt bune pentru cresterea sanilor.am apelat la pastile deoarece am sanii super mici si am luat tincura de marar si pastile contur impreuna cu gelul dar fara nici un rezultat. acum sunt nelamurita. in ce consta cura cu pastilele astea cu schinduf? cat timp se face tratament si cat pauza? cate pastile pe zi? inainte sau dupa masa? va rog sa ma ajutati cu un rasp cele care ati facut aceasta cura pentru sani pe baza de pastile cu schinduf. dau funda. mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| unicka a răspuns:

Pai nu ti-au trimis cu acele pastile si un prospect?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca in fapt ai fost inselata, felicitari!

Firma care ti-a vandut acele medicamente minune pentru a-ti creste sanii trebuia sa aiba facute publice niste documente a doua laboratoare din U.E independente precum ca in urma unui studiu pe un anumit numar de paciente aceste medicamente au dat rezultate si de asemenea obligatoriu avizul ZMinisterului Sanatatii.
Le are? In caz ca nu, consulta un medic inainte de a lua acele medicamente, exista riscul sa ai grave alergii la anumite substante din "pilule" care-ti pot pune sanatatea si chiar viata in pericol.

| ღOlimpiaRalukaღ a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic cats e poate de repede caci cinesti ce substante contin si ce rau poate le face daca nu le iei cum trebuie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vezi ca e destul de toxic, sa nu te alegi cu belele. Sanii nu iti vor creste de la asta, cred eu.

| tuGatita a răspuns:

Ai luat o mare teapa. in viata ta sa nu mai comanzi prostii de pe net (ma refer aici la alea care tin in mare parte de sanatate). produsele de pe net la preturi gigantice, care bineinteles nu se gasesc in farmacii pentru ca nu corespund anumitor criterii. nu crezi ca le-ai fi gasit si tu in farmacii, la plafar daca erau atat de bune? acum sper sa nu fi dat multi bani, dar va trebui sa nu le folosesti. eu m-as teme sincer, dar asta e. multi suntem pacaliti de reclame si prostii. mai bine ia capsule de branca ursului. sunt pana in 15 lei. sunt persoane care le-au incercat si cica ar da rezultate dupa 2 saptamani. eu imi voi cumpara zilele astea.