Cred ca in fapt ai fost inselata, felicitari!
Firma care ti-a vandut acele medicamente minune pentru a-ti creste sanii trebuia sa aiba facute publice niste documente a doua laboratoare din U.E independente precum ca in urma unui studiu pe un anumit numar de paciente aceste medicamente au dat rezultate si de asemenea obligatoriu avizul ZMinisterului Sanatatii.
Le are? In caz ca nu, consulta un medic inainte de a lua acele medicamente, exista riscul sa ai grave alergii la anumite substante din "pilule" care-ti pot pune sanatatea si chiar viata in pericol.
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic cats e poate de repede caci cinesti ce substante contin si ce rau poate le face daca nu le iei cum trebuie.
Vezi ca e destul de toxic, sa nu te alegi cu belele. Sanii nu iti vor creste de la asta, cred eu.
Ai luat o mare teapa. in viata ta sa nu mai comanzi prostii de pe net (ma refer aici la alea care tin in mare parte de sanatate). produsele de pe net la preturi gigantice, care bineinteles nu se gasesc in farmacii pentru ca nu corespund anumitor criterii. nu crezi ca le-ai fi gasit si tu in farmacii, la plafar daca erau atat de bune? acum sper sa nu fi dat multi bani, dar va trebui sa nu le folosesti. eu m-as teme sincer, dar asta e. multi suntem pacaliti de reclame si prostii. mai bine ia capsule de branca ursului. sunt pana in 15 lei. sunt persoane care le-au incercat si cica ar da rezultate dupa 2 saptamani. eu imi voi cumpara zilele astea.
Laura022 întreabă: