| Ramo137 a întrebat:

Buna, se pare ca am ajuns sa scriu si aici...Am două pisici, Simba și Bebe, amândoi au aproximativ 5 luni. I-am adoptat și acum 3 luni le-am făcut deparazitarea internă și externă. Din păcate, în perioada asta nu am un loc de muncă și ambele pisici au început să facă caca cu sânge...

Prima pisică, simba, nu manca nimic de zile si nu se mai juca, dar am reușit să il duc la veterinar cu ajutorul unei prietene care mi-a trimis niște bani dupa ce am intrebat sute de oameni + mi-am primit doar injuraturi...

azi am fost si cu Bebe, I s-a făcut testul (a ieșit negativ) și i-au fost făcute câteva injecții în burtică. Veterinarul mi-a spus că tratamentul e 300 lei astazi, dar doamna care a zis că mă ajută (pe Facebook) nu mi-a mai răspuns, iar eu nu mai am niciun ban.
Simba, cealaltă pisicuță, acum mănâncă și bea apă, dar încă face caca cu sânge. Ar trebui și el testat (testul costă 150 lei) și aș avea nevoie de ajutor ca să pot plăti și tratamentul lui Bebe.

Stau în București și pot oferi dovadă video/foto de la veterinar, nu cer mult, orice sumă mică m-ar ajuta enorm. se vor aduna. chiar puteti veni cu mine la veterinar pe Andronache.
Le iubesc mult și nu vreau să le pierd. fac tot ce pot chiar mi-am pus si o geaca la vanzare

Mulțumesc din suflet oricui poate dona sau măcar distribui mesajul. nu stiu ce sa mai fac de aprox 2 saptamani cer ajutor caut sa muncesc zilier sa fac rost de bani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ramo137 explică:

Desigur ca nici aici nu gasesc nici un ajutor...

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Ramo137):

Avem copii care adorm flămânzi până una alta.

| Ramo137 explică (pentru DovleacTurbat):

Ce ajutor... incerc sa imi salvez pisica, chiar si 5-10 lei si se adunau pana maine cand trebuie sa revin...