anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara! asa dori si eu sa stiu ce fel de medicamente sa iau pentru a ma ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| R0b3r7o a răspuns:

Ca sa te ingrasi eu iti recomand sa mananci mai mult seara aa si sa mananci grasimi asa sigur te vei ingrasa! cu pastilele nu e prea sanatos sa te ingrasiwinking bafta

| claudiea79 a răspuns:

Eu nu te sfatuiesc sa te ingrasi. eu ma chinui de la 9 ani sa slabesc am 32 de ani. am tinut diete; am luat ceaiuri; pastile; cocktailuri. am fost la spitalul parhon acolo erau si persoane care vroiau sa slabeasca dar si cei care vor sa se ingrase. de ce vrei sa te ingrasi? o sa transpiri; obosesti; mergi greu; rid alti de tine. nu iti gasesti haine mari. se gaseste doar la un singur magazin in bucuresti si sint foarte scumpe.ai glanda de slabire si mama are probleme cu glanda tiroida a fost la spitalul parhon.mai bine ramii asa. daca vrei sa te ingrasi mergi la spital sa iti faci analize

| RфZaημtzα a răspuns:

Siropuri si vitamine sa ai pofta de mancarebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai in casa si baga in tine mancare de nu mai incape te asigur ca te vei ingrasa! laughing