anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! De duminica seara resimt intepaturi în zona inimii. Am citit pe internet și am observat ca acestea ar putea fi cauze de o poziție incorecta a spatelui (pe care eu o am) și de mesele copioase, având în vedere ca am mancat destul de mult în zilele trecute și de Paște. Durerile le simt doar seara, când stau în pat în poziție orizontala. De asemenea durerea se mai muta și în dreapta câteodată, nu numai în stanga. Nu am alte simptome care ar putea duce la o boala pulmonara, având în vedere ca respir normal. Ar trebui sa ma îngrijorez sau pot fi liniștit ca durerile vor trece de la sine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Durerile in cazul de fata, sunt provocate de mese prea copioase! Este normal ca dupa zile de Paste, Craciun, onomastice, vacante, cand se mananca mult si greu, sa ai asemena dureri, stomacul este prea plin, intestinele de asemenea si cam inghesuiesc inima.
O sa treaca in 2-3 zile, dupa ce revii la normal!

| Ben9p a răspuns:

Masează zona, ar putea fi din cauza musculaturii încordate. Si simptomele pentru o boala pulmonara apar prin dureri de spate.