In general 8-10 saptamani. Dupa poti juca fotbal, dar sa ai grija sa nu depui efort de prima data pentru ca te fracturezi iar. O iei usor, intai cu miscari ale labei piciorului, apoi cu un sprint usor, dupa inca o saptamana de exercitii usoare si constante poti reveni la normal.
Depinde de fiecare, intervalul ar fi de cateva saptamani. Recuperarea variaza de la o persoana la alta, insa la varsta ta se vindeca relativ repede(2-3 saptamani), dar zona va ramane sensibila, asa ca trebuie sa ai grija.
*ca o informatie in plus, in limbaj metafizic o fractura la picior semnifica teama fata de viitor*
Sall,fii atent.Eu am avut piciorul in ghips 7 zile(de le crestere). Dupa ce l-am scos doctorul mi-a zis ca peste 4 saptamani sa incep iar fotbalul.Deci tu ai sa stai cam 8 saptamani fara fotbal..si dupa sa incepi tare adica in forta ....sau sa faci pauza 3 saptamani si dupa sa faci mai usor.Cam asa e.La sala...ai putea insa sa nu faci cu picoarele(parerea mea).
Daca ai sa-i faci masaj, nu vei pune mult efort in el ...foarte repede te vei recupera ..doar sa nu mergi mult in el si totul va fi bine.