| Tus_Ana_1977 a întrebat:

Buna seara...nepotica mea isi face rani la pielitele de la unghi. Uneori sangereaza.Cum o pot ajuta sa scape de acest obicei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poate are ceva ciuperca la unghi, care ii face senzatii de mancarime.
Ar trebui s-o consulte un medic pediatru dermatolog, care va spune exact dupa un consult, cum trebuie procedat.

| Aasdfghj a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui ca pielea a fie hidratata ca sa nu mai existe sansa de a se forma noi pielite. Cele existente le puteti taia cu o forfecuta, cu grija. Eu folosesc ulei de ricin unde am pielite.

| Ara997 a răspuns:

Isi rupe pielea de la degetul mare cu unghia dela aratator? isi jumulste pielea cu unghiile? este un semn de stress. aici trebuie lucrat

| Annamaria21 a răspuns:

Daca este mica o poți pacali sa ii dai cu crema de degete, asa nici nu o sa le mai bage in gura de la gustul nasol si o sa ii hidrateze si pielea aceea si nu o sa mai aibă ce sa "roada ", nu are nicio problema, si eu mai fac chestia asta desi am 20 de ani