anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Seara TPU. Acum aproximativ 20 de minute am avut niste palpitatii tari in piept dupa care inima a inceput sa bata tare.Asta mi se intampla de prea multe ori. (odata la 2 zile cu aprox).Eu sunt si mai speriecios si ma gandeam ca ar putea fi si asta cauza.Am citit pe internet ca este din cauza alcoolului,energizantelor,tigarilor si etc,dar eu nu beau si nici nu fumez. Am mai citit ca ar putea fi din cauza stresului, alimentatiei nesanatoase si a perioadelor proaste de somn; nici aici nu incalc regulile asa de tare incat sa mi se intample asta. Deci ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Daca sunt insotite de paloare si transpiratie ar putea fi o boala cardiaca, pentru linistea ta du-te la un cardiolog pentru consult si investigatii.Multa sanatate iti doresc!

0 răspunsuri: