Sa mearga la un medic UROLOG intai sa caute natura fizica a problemei lui.
Câteva lucruri pe care le-ai putea încerca, în caz că nu funcționează atunci e cel mai probabil o problemă ori de natură fizică ori psihică:
Dacă el este mai timid, preia inițiativa, îmbracăte provocator și încearcă să-l exciți cât mai mult înainte de a face sex, prin gesturi, mângâieri, nu săriți direct la sex. Întreabă-l ce fantezii are, poate că el vrea să o facă într-un fel, o anumită poziție poate și îi e rușine să-ți spună, când îl întrebi despre fantezii trebuie să fi dispusă să i le îndeplinești, și să-i spui clar acest lucru. Ai putea împărtăși o fantezie de a ta de exemplu, îl va ajuta să se deschidă și să-ți spună care e problema. Încercați să faceți sex uitându-vă la un film pentru adulți, ba chiar să imitați ce fac cei din film dacă vă simțiți aventuroși, poate e genul de bărbat care e jaculează într-un minut uitându-se la p orno pentru că așa s-a obișnuit de mic. În timpul sexului, încearcă să-l privești în ochi, mai ales dacă îi faci oral. De asemenea, încearcă să gemi în timpul actului sexual, uităte la un film pentru adulți pentru a auzi cum gem acele actrițe și învață de la ele, e posibil, ca în urma vizionatului de asemenea filme să fi căpătat anumite deprinderi legate de e jaculare, cum ar fi că trebuie să audă că partenera geme pentru a e jacula, etc. Ajută-l să fie relaxat și să aibă încredere în el, asta e cel mai important, un pahar maxim două de vin înainte de sex pot ajuta de asemenea pentru că alcoolul în cantități moderate relaxează corpul și coboară inhibițiile.
Nu uita, comunicarea este cel mai important lucru într-o relație, așa că fă tot posibilul să-l faci să vorbească despre acest lucru, chiar dacă trebuie să-i scoți vorbele cu cleștele, și să încerce să-și dea seama care e problema, e posibil ca nici el să nu știe exact, doar după ce s-a identificat cauza e jaculării întârziate puteți începe să căutați soluții. Dacă suspectează că afecțiunea ar fi de natură fizică atunci trimite-l la un urolog bun căruia să-i expună pe larg problema. Dacă îi e rușine atunci mergi cu el și încurajează-l.
Hai că la cât am scris despre sex mi s-a făcut poftă, am plecat să-mi trezesc soția într-un mod cât mai creativ, sper din suflet că sfaturile mele îți vor fi de folos.
25 ani.
Cum adica dati vina pe el?
In timpul actului sexual se gandeste in alta parte "nu e acolo".
La 25 de ani trebuie sa fie in forma 100 % ceva i-l distrage, ganduri de "acolo"
Nu "dati" ci dau. Este parerea mea.
Multumesc! El spune ca ma iubeste, ca gandul lui este la mine doar ca atunci cand trebuie sa ejaculeze se blocheaza pur si simplu. nu stiu in ce consta blocajul lui. Suntem casatoriti de putin timp. Nu inteleg ce se intampla. sunt total bulversata.
Nu inteleg "blocajul", ala cand vine vine ce sa mai fara blocaje se stie, aici intervin alte detalii, doar voi le stiti.Insa trebuie atentie de cand si cum.Nu te considera vinovata pentru ca el este "blocatu" pentru mine este suspect daca se repetă.Se poate intampla sa nu fie in forma putea sa spuna de la început dar nu asa.
De la inceputul relatiei noastre este asa.
Mi-a spus ca nu a putut sa ejaculeze normal inca de la inceputul vietii sexuale. insa nu stiu ce sa spun.
Daca la mana "manual" merge atunci are el o problema.
Nu stiu daca ar putea fi ceva fizic sau psihic.
Daca se potriveau sexual totul se intampla in acelasi timp ca sa stii si tu dar e greu de gasit, si merge asa si fara supt.
S-au poate s-au potrivit candva, pana a aparut o schimare habar nu am.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RalucaIonela1 întreabă: