5 6 ori in luna, nu inteleg. Tu trebuie sa consumi minim 2l de lichide pe zi. Organismul are nevoie de apa zilnic. Boala nu ai, ai doar un obicei prost si te ai invatat asa. Pur si simplu bea apa, nu e ca si cum am putea noi sa spunem ceva si dintr o data iti va veni sete. Pur si simplu bea apa zilnic, 2l. Fa sport, o sa iti fie sete.
Buna! Incearca sa ai propria ta sticla de apa plata, din care nu mai bea si altcineva. In felul asta o sa vezi mereu cat ai baut in ziua respectiva si asta te va motiva pe de-o parte sa bei ca sa-ti atingi obiectivul zilnic ( 2L/zi, sa zicem). Tine sticla pe masa la vedere mereu. In al doilea rand, incearca sa iti formezi un obicei de genul, de fiecare data cand intri in bucatarie, bei un pahar sau jumatate de pahar de apa.
![]()
Eu nu stiu cum sa fac sa nu mai beau apa multa si tu te vaiti ca bei de 5-6 ori pe luna.
Asta e un record istoric, inseamna ca tu pur si simplu pui gurabpe sticla odata la 5 zile![]()
N ai cum sa traiesti in asrmenea mod...
Eu beau peste 5 L pe zi, pot spune ca sunt animal
Nu este prea târziu să înveți să bei apă și să te hidratezi bine. Primul lucru pe care ar trebui să-l deprinzi este să-ți urmărești culoarea urinei. Dacă este colorată poți să începi să bei mai multă apă. Un ghid detaliat despre hidratarea corectă găsești aici: https://enqan.ro/apa-potabila/hidratere-optima/
Naty202012 întreabă: