anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna spuneti si mie va rog ce sa fac, dati-mi un sfat cine e in situatia mea. Am par pe piept si nu stiu ce sa fac sal dau jos sa nu-l dau jos? L-am da te vreo 2 ori si vad ca acum incepe sa creasca tot mai mult. Toti care ma cunosc dintre neamuri spun ca eu seman foarte mult pe bunicamiu ca el era mai paros.
Cand ma uit in oglinda nu prea se observa.
La scoala aveam colegi care se epilau si pe picioare, dar probabil ca sa nu transpire la fotbal.
Nu stiu ce sa fac cu parul ista cum e mai bine?

Multumesc pentru sfaturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Am si eu o intrebare, esti manechin sau joci in filme (xxx)? Daca nu, atunci ii numa' bine, ca mai ai un cojocel pe sub haine in iarna asta friguroasa. Si eu am cojocel si sunt mandru de el. big grin

| anonim_4396 explică (pentru Zenithf):

Bah nu stiu, da ma gandeam ca dupa ce trag la sala, sa i-mi fac niste poze si chiestea e ca nu ca vrea sa ma laud. Si de asta nu prea stiu daca da bine sau nu in poze, sau ma rog in general nu neaparata acum?

| Zenithf a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde de persoana, dar in general nu are de ce sa strice, ca parul de pe piept te face mai masculin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numay poponarhomosexualogay se epileaza, un barbat adevarat e paros

| BLeur a răspuns:

Nu fă greşeala pe care am făcut-o şi eu. Lasă-l acolo, că nu are rost să-l mai dai jos. Cu cât te epilezi mai mult, cu atât îţi creşte mai des şi mai mare big grin. Stai liniştit, lasă-l aşa :*.
Baftă.

| Ezikel a răspuns:

Nu trebuia sa te epilezi deloc..acum o sa creasca din ce in ce mai mult! N-ai ce face decat sa te epilezi in continuare sau sa il lasi sa creasca

| DjVirusVrs a răspuns:

Sall frate ma nu te mai epila ca nu esti pi2da big grin numai gay se epileazalaughing pentru alti laughing

| anonim_4396 explică (pentru DjVirusVrs):

Ok deci in nici un loc?

| Rusescu_Raul_1989 a răspuns:

Sall frate ma nu te mai epila ca nu esti pi2da big grin numai gay se epileazalaughing pentru alti laughing

| Anonnima a răspuns:

Ai facut o...prostioara mai mare....nu trebuie'sa te epilezi lasa-l sa creasca nu este nici o problema sau vreo rusine(funda)kiss