| LiveForNowSpeed a întrebat:

Tocmai m-am tuns si frizerul mi-a lăsat o pata de par mai scurtă. Sunt foarte jenat de asta si nu stiu cum o sa ma duc la școală așa.Va rog frumos daca știți vreo modalitate rapida de creștere a parului.Nu e mult de crescut dar vreau ca macar sa crească puțin peste noapte. Va rog frumos sunt foarte stresat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 7Azaky a răspuns:

Nu mai fii stresat! Esti barbat..asta e, se mai intampla! Invata sa te doara in lupa de parerile altora!
Si data viitoare nu te mai duce la frizerul ala, daca e asa prost! (sau da'i bacsis. poate ii e ciuda ca nu ii dai laughing )!
Stai linistit, daca pastrezi o atitudine pozitiva, sau chiar sa glumesti pe tema asta..nu o sa te faci de ras! Totul depinde de tine, cum manageriezi situatia!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Peste noapte nu o sa creasca orice ai face

| OnuOnulică a răspuns:

E imposibil. Părul crește pe săptămână cu câțiva milimetri...în nici un caz nu ai cum să faci să-ți crească părul într-o noapte.

| Sn4k3 a răspuns:

Nu ai cum.

| untu a răspuns:

Nu te stresa,dar arata-mi printr-o poza cum se vede? Nu cred ca o sa observe cineva! Nu se vede nimeni la parul tau,nu se observa, dar daca te intreaba cineva, ii spui ca asa-i moda sau ca a gresit frizerul tau, nu e vina ta! Ei na ce sa facem, trebuie sa-i infrunti si sa suporti!

| Helly1226 a răspuns:

Da-te cu un creion sau cu ceva in acea zona, poate o sa se cunoasca mai putin, depinde cat de scurt te-ai tuns