| AlexGamer12 a întrebat:

Acum cam o ora stateam la PC ca de obicei, iar brusc am inceput sa vad in ceata si am simtit ca lesin. Am inchis ochii putin iar cand i-am deschis iar totul se invartea in jurul meu, si nici nu puteam merge drept, ma simteam exact ca si cum as fi baut, desi nu am consumat alcool. Nu am mai patit asa ceva niciodata. Stie cineva ce poate fi? Ar trebui sa imi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti anemic.Nu mananci si pentru ca stai mult cu ochii in ecranul de la pc.

| WaterDrop a răspuns:

Nu mai sta atat de mult cu ochii in ecran si nu uita sa mananci din cand in cand. Daca mai apar si alte simptome sau persista, mergi la un doctor sa te vada.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Cred ca esti amenic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil petreci mult timp in fata monitorului, nu mananci adecvat sau posibil sa fi anemic(carenta vreunei vitamine sau minerale esentiale)