Glumeam doar pentru ca din cate ai spus, mi-am dat seama ca nu e prea stralucita.Scuze daca te-a deranjat...
Nu m-a deranjat, da, nu este prea strălucită, este prima oară când merg, daca voi fi pe stop tot va trebui să le folosesc pe cele intravaginale sau să mă opresc?
Tratamentul trebuie continuat.Nu este ideala situatia, dar intreruperea tratamentului ar reprezenta o problema.
Eu sper că voi scăpa cu ce mi-a dat, am de ceva timp această problemă și am amânat-o, nu i-am zis doctorei și nici ea nu m-a întrebat, m-a întrebat dacă am mai fost la ea și "Ce secreție "?
Ar fi fost bine sa ii spui.O infectie spontana se trateaza diferit fata de o infectie recurenta.
Dar sper ca organismul tau sa reactioneze intr-un mod pozitiv la tratament si sa iti rezolvi problema.
Da, la fel și eu, am pus una, tot curge după ce merg să urinez
Pai, stai un pic!
Parca pastilele pe care le luai pe cale orala erau 2 pe zi. Ovul este unul singur si se aplica atunci cand stii ca nu te vei mai ridica din pat si vei sta culcata, intinsa, pentru a evita scurgerea lui din vagin.De aceea se recomanda seara, inainte de culcare, pentru ca dupa aceea sa nu te mai ridici in pozitie verticala.
Nu te ajuta cu nimic sa il aplici si apoi sa stai in picioare sau in sezut.
Da, am luat o pastilă de dimineață după ce am mâncat care sunt 2 pe zi, eu am pus ovulul acum 1h
Pai asta zic.De ce l-ai pus acum stiind ca o sa stai in picioare sau in sezut ulterior?
Fiindca este unul pe zi, il pui inainte de culcare.Nu conteaza ca te culci la 2 noaptea sau la 7 seara.Important este ca dupa aplicare sa stai intinsa total in pat.
Se face asa pentru a evita sa se scurga. Daca se scurge imediat nu mai are efect.Trebuie sa ramana in interiorul vaginului cateva ore.
Poate și de la tampoanele acelea discreet parfumat s-a format candida
Foarte posibil de la absorbantele acelea zilnice de care spui, care mai au si parfum...
Ce reactii adverse sa aiba? Simti cum ca ar fi ceva nelalocul lui?
Cineva mi-a spus o ruda, ca am luat de la prietenul meu infectie ca mi am inceput viata sexuala cu el, și ca nu este bine, trebuia sa mai astept