| Teenix a întrebat:

am nevoie de ajutor! Tusesc de vreo 2 saptamani rau de tot am fost si la medic si momentan urmez un tratament insa doctorul mi-a zis ca tusea se va ameliora in a 3 zi, ce-i drept sa ameliorat un pic dar nu foarte mult, as avea vreun motiv de panica? Sau dati-mi un sfat care mi-ar calma tusea complet va rog, m-am saturat sa fiu mereu racita!sad DAU FUNDAA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Empathizer a răspuns:

Daca ai tusit mult, poti ramane cu o tuse reflexa cam 6-8 saptamani, chiar daca raceala actuala se vindeca. Continua tratamentul recomandat, daca tusea s-a ameliorat, esti pe drumul cel bun spre vindecare. Si nu uita de metodele simple de a calma tusea: ceaiuri calde (indulcite cu miere cand s-au racit la temperatura de baut) si supa calda de pui, de mai multe ori pe zi. Pune si comprese calde la gat si pe piept.