| ...:::My\Tears/Run\Black:::... a întrebat:

Am o problema cu un batran. De o saptamana, are trei-patru scaune pe zi, fara sa manance mult. Ce credeti ca poate fi? [funda]

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IsabelaBianca a răspuns:

Fiind vorba de un batran eu cred ca este absolut necesar sa fie vazut de un doctor. Batranii sunt foarte vulnerabili si poate avea suferinte multiple. Tratarea "dupa ureche" nu numai ca poate sa nu aiba nici un efect ci poate agrava alte suferinte sau poate face sa apara alte suferinte.

3 răspunsuri:
| Dianné a răspuns:

Saracu`!
du`l la doctor!
sper sa se faca bine!
Pupicikiss

| 80Cris a răspuns:

Se va dezhidrata si pe langa afectiunile pe care probabil le are asta nu va face decat sa-i agraveze starea. Mergi cu el la medicul de familie si acesta o sa va indrume la cine sa mergeti sau ce sa ia ca tratament. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult nu mai are de trait.se topeste grasimea de pe el, slabeste pe zi ce trece, iar in cateva luni moare, sigur i-a venit sorocul