| XxXMetin2GxMestarXxX a întrebat:

Buna TPU am o problema de sanatate is bolnav cu inima de la 2 anicrying. Is suspect de valva infundata si tihcardie sad si mi-a zis doctoru ca daca nu o sa scap de boala intr-un an va fi nevoie sa ajung la operatiecrying sa-mi fie fricaa sau nu crying mie putin mi-e frica. am doar 8 ani dar mai mult n mie fricaca stiu ca nu o sa mai fiu bolnavbig grinbig grinbig grin mersi dati-mi sfaturi fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| speechless070 a răspuns:

Pai eu iti doresc din inima sa te faci bine. si nu fi speriat multor oameni au problema asta. gandeste-te ca dupa aceea o sa te simti bine si vei fi perfect sanatos. Ar trebuii sa-ti spui mereu cat de norocos esti, daca aveai vreo boala gen cancer si doctorul ttiar fi zis ca in doi ani dai coltu doamne fereste asa ca mult noroc.

3 răspunsuri:
| Xlove64 a răspuns:

E ceva normal sa-ti fie frica...dar gandeste-te ce e ft bine daca poti sa faci operatiewinking
Ca in acest fel te vindeci intr-un fel sau altul.
Totul o sa fie binewinking

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

În primul rând ești destul de mare ca să iei anestezic deci nu vei simți nimic, în al doilea rând presupun că nu vrei să ai problema aceasta pe viață și să te deranjeze la avansarea în vârstă(adică atunci când vei crește).
Sfatul meubig grinu-te în străinătate să te opereze mai bine, că la noi nu prea fac bine treaba doctorii.
P.S:Calmează-te.

| XxXMetin2GxMestarXxX explică:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.