| Byb2001 a întrebat:

Buna TPU, am observat ceva de cand ma gandesc de exemplu ca n-am chef de nimic, stau degeaba, dorm, n-am chef de mancare sau de abia astept sa treaca si ziua asta, iar dupa cand gandesc mai pozitiv imi revine cheful de viata. Adica daca gandesc ca viata e frumoasa si ca te poti bucura de placerea de a bea un suc sau sa faci un sport. Adica cum pot gandi mereu pozitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HereToHelp12 a răspuns:

Ca sa poti gandii pozitiv infiecare zi trebuie sa-ti creezi o rutina.
De exemplu: fa-ti un obicei ca in fiecare dimineata cand te trezesti in loc sa stai pe telefon poti medita 5 minute, sau nu neaparat sa meditezi dar macar sa-ti spui cateva afirmatii pozitive cu privire la ziua care urmeaza, facand chestia asta infiecare zi iti garantez ca ti se v a schimba modul in care gandesti
https://www.youtube.com/watch?v=chsg0apdabA&ab_channel=AdrianaArmanu
uite un exemplu

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce faci când gândești? Cum gândești, atunci când gândești?

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Cand gandesc ma gandesc prea mult de exemplu ma gandesc la viitor si ma simt prost ca dupa ce termin liceul am de gand sa plec in Bucuresti la fratii mei si o sa imi fie greu sa ma despart de parintii si nici ei nu prea ar fi de acord cu plecarea ca vor sa stau numai langa ei, si mi e un pic frica daca nu iai sala cu traseul la examenul auto ca mama vrea sa iau si toti ma pun sa invat si pentru bac dar stiu deja ca nu o sa il iau ca nu imi place sa invat, iar la condus imi este greu cu emotiile

| dinaprilie a răspuns:

Un raspuns simplu si rapid, pentru mine, ar fi sa iti identifici acee ganduri nasoale si cu putin noroc inainte sa intre in constient sa te "scremi" sa le blochezi cu alte ganduri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
https://youtu.be/HwLK9dBQn0g