| moldovan62 a întrebat:

Buna TPU am si eu o problema cu soarele tongue deci am iesit prin soare si am uitat sa imi dau cerema de protectie solara tongue ma cam ars soarele si acum fata mea e foarte arsa stiti vreo solutie? ( dar va rog fara vrajeala ca e o problema serioasa ) sadsadsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zasha a răspuns:

Iaurt,serios.s-au du-te la farmacie si cere ceva, eu am luat odata o crema de la elmiplant pentru arsuri si a fost super

4 răspunsuri:
| Onio a răspuns:

Un remediu bun este o masca de iaurt. Iti va ameliora arsura.
Probat pe pielea mea (leac babesc) happy

| Onio a răspuns:

Uite ca mai sunt si cunoscatori happy

| akaleesh20 a răspuns:

Da-ti cu iaurt sau cu o crema cu textura ca a iaurtului foarte usoara pentru ca altfel risti sa se descuameze pielea fetei. cum intra in piele reia activitateawinking o sa se linisteasca rapidwinking funda?

| Jazzberry12 a răspuns:

Iaurtul face minuni! Aplica-l pe piele dupa ce ai curatat portiunea de piele bine.