anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa ma ajutati va rog seara cand ma pun in pat imi vin tot feluri de lucruri in somn si ma tin treaz aproape toata noapte va rog frumos sa ma ajutati cum sa uit de aceste imaginatii, va rog FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| vali1985 a răspuns:

Iti recomand un pahar de lapte inainte de culcare, stai o noapte treaz si o sa vezi ca poti dormi si evita ciocolata, cafeaua, etc.
Ceea ce ai tu poarta denumirea de insomnie si este cauzata datorita stresului.

| King18name a răspuns:

Pot sa iti dau doar o sugestie! inainte de a te pune la somn, spune si o rugaciune, daca ai o biblie, citeste ceva din ea!
aceste probleme apar in urma vizionarii unui film horror sau chestii de genu', dar nu tot timpul! sa ai o Noapte linistita!

| andrewwPK a răspuns (pentru King18name):

Imi apar imaginatile alea, ce o sa fac maine sau ce am facut azi nu e de la niciun film horor...

| King18name a răspuns (pentru andrewwPK):

Aaa. scuze! pai, incearca sa nu te mai gandesti la ele, gandeste-te la altceva,
nu prea stiu. ar trebui sa gandesti pozitiv, sa te incurajezi pe tine. daca e vorba de frica. din cate stiu, cam toti isi imagineaza unele lucruri, inainte de a dormi, si eu la fel, adorm cu ele in minte! nu stiu exact ce sa-ti zic, am scris parerea mea! noapte buna!