| roxanasanziana a întrebat:

Buna tpu.Azi-noapte m-am trezit de vreo 5 ori la baie.ma duceam sa fac pipi des.in timp ce faceam nu ma durea nu ma ustura. dupa ce terminam ma durea ingrozitor. Durerea continua si acum si cand merg si cand stau, ma doare acolo pe dinauntru la gaura nu stiu cum sa va explic...ma ia cu calduri, cu transpiratie si o stare aiurea ciclul trebuia sa imi vina azi dar inca nu a aparut..Relatii sexuale nu am mai avut de 1 sapt si ceva..nu stiu ce ar putea fi.Va rog ajutati-ma cu un sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie urinara. Trebuie sa mergi rapid la urgenta

| myhaelutzza a răspuns:

Buna! Clar ai o infectie urinara, mergi cat se poate de repede la medic, ca mai apoi sa nu ai probleme cu rinichii.

| neutrino a răspuns:

Ai o infectie, motiv pentru care trebuie sa mergi urgent la medic.

| Alicezzz a răspuns:

Mergi la medic! Degeaba iti zic eu ce sa faci cum sa faci, ca doar un medic dupa ce te consulta este in masura sa iti puna un diagnostic, clar este vorba de o raceala si eu am avut asemenea stari si am mers la medic mi-a dat urnial akut, imediat mi-am revenit! Multa sanatate iti doresc!