| TheCritic a întrebat:

Exista termenul de alergie la alcool? Nu de alta dar eu nu pot sa beau deloc pentru ca tind sa cred ca am o intoleranta care imi declanseaza de la 30-40 de minute pana la 12 ore tot felul de reactii adverse. Spre exemplu, beau un pahar de vin iar in 2-3 ore mi se vede pe piele. Beau o gura de vodka si in maxim o ora incep sa ma simt extrem de rau. Nu il vad ca pe un lucru negativ, ci mai degraba dubios. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, există şi aşa ceva - vezi detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......lcool_6359

Toate cele bune.

1 răspuns:
| LadyLilith a răspuns:

Exista asa ceva. Insa nu bautura in sine cauzeaza, ci ingredientele. Bauturile alcoolice contin diferite ingrediente si poate una din ingrediente cauzeaza aceasta simptome. Vinul rosu este bogat in histamine, dar si celelalte bauturi alcoolice, poti fi alergic si la cereale, la gluten (bere, vodca, gin, whiskey), sulfiti (vin si bere). Du-te la alergologie si de acum inainte ai grija la ingriedentele din care sunt facute aceste bauturi.