| Secsitive a întrebat:

Bună TPU!
În urmă cu o săptămână am cumpărat o cutie de absorbante zilnice de la Libresse parcă. După 3-4 zile, mi-au apărut niște mâncărimi. Nu înțeleg de ce. le schimb de 3-4 ori pe zi, zona e curată mai mereu. Oare o fi candida? sad. sunt momente când mă mănâncă și când nu. Ce să fac? cum să tratez? Aștept un răspuns bun! Dau fundă! Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Poate te irita materialul respectiv desi nu vad de ce. Incearca sa le iei de la alta firma sa vezi daca patesti la fel. Daca da, mergi la ginecolog. Poate ai o infectie mica, nu cred ca e cazul de candida.

1 răspuns:
| PeFuga a răspuns:

Poate ai o alergie la ceva din protejslipurile alea. Incearca sa cumperi unele fara parfum, poate nu o sa mai ai mancarimea respectiva. Altfel, un control la ginecolog poate sa iti dea un raspuns legat de candidoza...