| Dimineatadeprimavara a întrebat:

Bună, TPU! Nu înţeleg de ce nimeni nu mă crede când spun că mă simt rău. Şi chiar mă simt foarte rău. Zilele trecute mi-a fost la fel de rău, profesorii care m-au văzut mi-au zis să plec acasă, dar nu am vrut. Am zis că 2-3 ore mai rezist. Azi mi-a fost mult mai rău şi am rămas acasă. Când mama m-a văzut de dimineaţă că nu plec la şcoală, a început să ţipe la mine să mă îmbrac şi să plec şi i-a zis şi tatălui să îmi zică să plec. Ei au plecat la serviciu, iar eu am rămas acasă. Îmi vine să vărs, ameţesc, mă doare capul, îmi tremură picioarele şi mă simt foarte slăbită, nu am energie deloc. Nici nu îmi vine să le spun părinţilor că nu am fost la şcoală, căci mă vor certa foarte tare, îmi spun că mă prefac, că nu vreau să mă mai duc la şcoala, etc.
Ce e de făcut?
Mulţumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| leeya a răspuns:

Te simti rau din cauza lipsei de calciu, incearca sa iei ceva suplimente alimentare.

| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti faci curaj sa spui parintilor ca ai totusi probleme de sanatate si sa faci niste analize amanuntite, daca starea de rau este de cateva zile, clar ceva nu este in ordine, si trebuie sa faci investigatii, asa ca lasa frica la o parte si mergi la medicul de familie

| InvisibleTouch a răspuns:

Hello!

Incearca sa vorbesti cu parintii tai si sa ii faci sa inteleaga ca tu chiar ai probleme de sanatate. Daca nu te vor crede, atunci cand iti este rau la scoala mergi la cabinetul de acolo. Medicul te va consulta si va constata ce ai, iti va da o prescriptie, eventual o trimitere. Mergi cu aceea la parinti si atunci chiar nu vor mai avea motive sa se indoiasca de tine. Succes si insanatosire grabnica!

| tatianatatianatatianatatianatatiana a răspuns:

Parintii sunt cei mai buni prieteni.Lor trebuie sa le spui adevarul.Ei iti vor acorda un afutor si iti vor ajuta sa solutionezi orice problema.

| Dimineatadeprimavara explică:

Am făcut analize acum cateva luni şi le-am repetat acum o lună. Într-adevăr, nu mi-au ieşit prea bine. În momentul de faţă, iau vitamine. Cu toate că părinţii ştiu că starea mea de sănătate e precară(sau ar trebui să ştie), ei tot nu mă cred când le spun că îmi e rau.