Dieta proteica (low carb), si ca exercitii poti incerca in prima parte antrenament cu greutati, urmat de exercitii de tip cardio (bicicleta/banda etc.). In prima parte, vei arde glicogenul, iar dupa vei arde strict grasime.
Poti face si exercitii cardio, independente de cele de forta (chiar e recomandat).
PS: Nu poti sa te ingrasi/slabesti strict intr-o zona. Cand slabesti, vei slabi peste tot, iar cand vei pune muschi, vei pune peste tot. Ai grija cu antrenamentul, la inceput usor, dupa cresti in intesitate si timp (maxim o ora jumatate).
Cel mai bine este sa mergi la padure, mai ales in perioada asta cand este asa de frumos afara. ![]()
Da' nu mere cu masina (sau mergi cu masina pana la iesirea din oras, whatever), iti iei un rucsac mic si faci cate o drumetie de 10-20 km intr-un week-end. La fel, in cursul saptamanii, poti sa mergi pe jos la (scoala, lucru, whatever) mai ales daca poti sa-ti alegi un drum (mai putin aglomerat? exista asa ceva?).
Stii vorba din popor - "mersul pe jos face piciorul frumos".![]()
Da, aerobicul si alte exercitii de gen (pillates, etc) sunt si ele bune.
Alearga mult, eu ca de exemplu am avut o saptamana in care zilnic am jucat cate 5 ore de fotbal pe zi, si se vad foarte bine muschii (scuze lipsa modestiei) daca faci astfel de efort zilnic o sa arati cum vrei tu sa arati
Mia intai aerobic si pilates pentru. a da jos burta si apoi sala sa mentii si sa intaresti muschii
ancutapetre întreabă:
anonim_4396 întreabă: