Depui un efort mare.Nu te forta daca nu poti. Daca te mai doare, recomand sa mergi la un ortoped sau sa te dai cu unguentul:Ben Gay sau Lioton gel.Is cele mai bune. Sper ca te-am ajutat. Funda
?
Exista foarte multe raspunsuri la intrebarea ta,dar o sa ti le spun pe cele mai probabile. Daca nu ai nici o iritatie/hematom pe tegumentul din zona respectiva,inseamna ca ai o intindere musculara destul de severa, daca spui ca persista de atata timp(in cazul acesta, iti recomand sa masezi zona vatamata cu crema de galbenele si spirt). Daca durerea persista si iti este greu sa te ridici, sa faci miscare, iti recomand sa te duci mai repede la doctor.Asta daca nu vrei sa vina ei la tine.
Daca faci efort, atunci este febra musculara.Cand muschiul tau nu mai poate suporta intinderea continua pe care o faci cu el incepe sa te doara.Stai linistit e normal. Poti sa iei o lingura de zahar dupa ce faci sport, asta ar trebui sa atenueze durerea, sau chiar sa nu o mai ai deloc.Bafta
Multumesc tuturor, si nu durerea este mica pot sa merg doar ma tine un pic nu stiu cui sa-i dau funda o sa dau la nimereala pentru ca toate raspunsurile imi plac
Laura022 întreabă: