| lencikk a întrebat:

Buna tuturor... ce parere aveti de acele ob-uri pentru inot pentru virgine...astazi tocmai mi-a venit ciclul si duminica am inotul(problema e ca il practic de f mult timp si duminica asta este prima tura din acest an scolar)si nu as vrea sa lipsesc si pana duminica nu cred ca imi trece... voi ce spuneti sunt ok? mentionez ca sunt virgina si nu as vrea sa nu mai fiu din cauza asta... voi ce spuneti exista sanse sa ma dezvirginez? si sunt ok? va rog sa imi dati un sfat daca merita sa port? multumesc anticipat kissP. S stiti o alta firma mai buna de tampoane?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Nu e nici o problema daca folosesti atata timp cat nu le folosesti prea des. daca le folosesti doar acum...pentru ca e o ocazie importanta, poti sa le folosesti linistitahappyideea e ca trebuie sa folosesti de acelea minihappysi sa ai mare grija la igienahee heesi eu am fost anul acesta la mare si am folosit pentru prima oara...sunt comode si poti sa inoti dar nu trebuie sa le ti mai mult de patru ore.adica atunci cand iti pui.calculezi si in 4 ore il schimbi.happye alegerea ta, vezi tu ce o sa faci.eu sper ca ti'am fost de folos

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu iti recomand sa le folosesti, eventual cere sfatul unui medic, e mai bine.

| iuliana21 a răspuns:

Draga mea...nu o sa te dezvirginezi de la ob stai linistita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desvirgineaza, nu te sfatuiesc sa folosesti, sunt pe romedic, multi medici care va sfatuiesc sa nu le folositi, nu mergi la bazin in zilele cand esti la ciclu, nici marile campioane nu merg decat la concursuri internationale, tampoanele sunt aceleasi, te sfatuiesc sa stai cat mai putin in apa sa-ti iei mai multe tampoane si de cate ori intrii il schimbi, alta solutie n-ai (asta in cazul in care vrei sa mergi totusi ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asculta ce iti scriu, nu le folosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://209. 85. 135. 132/search? q=cache:cbstOFj8mbcJ:psisenzual.wordpress.com/2007/06/01/himenul-dezvaluit-text-si-imagini/+la+virgine+himenul+poate+fi+perforat+de+ob-uri+%3F&cd=8&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
Autor: M. D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR - Medicina de familie, Bucuresti.
Cabinetul Dr. Dragomir Desigur, dacă sunteţi virgină, nu puteţi folosi OB-uri. Gasiti comentariul pe net.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fol pentru prima oara e cam greuhappy si mai ales daca esti virgina.
Te poti dezvirgina. cunosc cazuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Personal, nu recomand folosirea ob-urilor virginelor.
Riști să nu manevrezi bine ob-ul și nu stă cum trebuie înauntru, pot apărea și dureri la introducerea lui.
Cel mult ob-urile mini.
Oare nu poți să stai pe tușă? O să mai ai parte de astfel de surprize!
Faci cum vrei, dar eu nu aș face acest lucru.
Pa, pa.

| anabell a răspuns:

E o absurditate ca crezi ca tampoanele dezvirgineaza femeia, chiar si medicii afirma cu siguranta ca tampoanele pot fi folosite de fete chiar din prima menstruatie fara vreun risc pentru virginitate.
Si ca raspuns e totusi mai sanatos sa utilizezi absorbante, dar in cazuri ca al tau e necesar asa ca fara frica! Succes